Procés d'escolarització

LLISTAT D'ADMESOS A PARTIR DE 4T D'INFANTIL, EDUCACIÓ PRIMÀRIA I EDUCACIÓ SECUNDÀRIA. CURS 2022-2023. CALENDARI

Us adjuntam el llistat del procés ordinari d'admissió d'EI, EP i ESO per al curs 2022-2023. El podeu consultar en AQUEST ENLLAÇ. Gràcies.

 

SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ de FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU BÀSIC, GRAU MITJÀ I GRAU SUPERIOR. CURS 2022-2023. CALENDARI

 

Benvolgudes famílies:

Des de dia 1 de juny i fins dia 30 de juny  s'obri la 1ª fase del tràmit telemàtic d'Admissió per a la Formació Professional de Grau Bàsic, Grau Mitjà i Grau Superior en la modalitat PRESENCIAL. Aquest procés és per als ensenyaments públics o sostinguts amb fons públics (concertats, com és el nostre cas).

S'hi podrà accedir des de la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors: fp.caib.es

Es recomana que totes les persones que hagin de fer el tràmit d’admissió estiguin donats d’alta en algun dels dos mètodes d’autenticació per poder-lo fer:

- Usuari Gestib

- Autenticació mitjançant Cl@ve

Si encara no teniu l'usuari Gestib o Cl@ve accediu a la pàgina Tasques prèvies d'Admissió

El calendari del procés és aquest:

CALENDARI DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ PER AL 2N CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA CURS 2022/2023

Benvolgudes famílies:

Us detallam el calendari per sol·licitar plaça als següents cursos:

  • EI: per fer 4t curs (3 anys):  afecta infants nascuts al 2019.
  • Per a la resta de cursos d'educació d'infantil: només si volen canviar de centre o s'incorporen al sistema educatiu
  • EP (Educació Primària), ESO (Educació Secundària) si es vol  canviar de centre

Aquest calendari és el següent:

  • Presentació sol·licitud: del 9  al 20 de maig
  • Publicació llistes provisionals: 7 de juny
  • Reclamacions: de dia 8 a dia 10 de juny
  • Llistes definitives: 22 de juny
  • Matrícula segon cicle d'educació infantil: del 23 al 28 de juny
  • Matrícula d'educació primària: de dia 24 a dia 30 de juny
  • Matrícula d'educació secundària: de dia 24 juny  a dia 1 de juliol

A la PÀGINA web D'ESCOLARITZACIÓ podeu trobar més detalls del procés.

 

COM TRAMITAR LES SOL·LICITUDS DE PLAÇA PER AL PRIMER CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL PER AL CURS 2022-2023?

Benvolgudes famílies:

Com es pot fer la sol·licitud de plaça per a 0-3 anys?

Per sol·licitar plaça al primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys) es pot fer una sol·licitud telemàtica o presencial.

Per la sol·licitud telemàtica, quan s'accedeix al tràmit telemàtic per realitzar la sol·licitud, us podreu identificar mitjançant usuari i contrasenya GestIB o Cl@ve (usuari identificat electrònicament). Aquest tràmit s'activarà dia 14 de març

També és pot accedir de forma anònima amb número de DNI o NIE i el número de telèfon mòbil (usuari no identificat electrònicament).

Si s'ha fet un tràmit autenticat (GestIB o Cl@ve) només s'haurà d'anar al centre si s'ha d'aportar documentació que no pugui ser consultada telemàticament, cosa que tendreu indicada en la vostra sol·licitud.

Haureu de venir a l'escola, demanant cita prèvia, quan:

1. Heu d'aportar documentació per a ser baremada (si s'ha fet tràmit autenticat).

2. Si heu fet un tràmit no autenticat (DNI/NIE i mòbil) heu de dur l’imprès al centre de primera opció. També us haureu d'identificar i aportar la documentació que no es pugui consultar de forma telemàtica.

3. Si no heu fet el tràmit telemàtic

On s'ha de presentar la sol·licitud de preinscripció?

-Si es realitza un tràmit autenticat (Cl@ve o GestIB) no farà falta presentar la sol·licitud en el centre a no ser que s'hagi d'entregar documentació que no pugui ser consultada telemàticament.

-En el cas que s'hagi fet el tràmit no autenticat (DNI o NIE + telèfon mòbil) la sol·licitud s'ha d'entregar al centre que heu posat en primera opció.

- Si es fa el tràmit presencial, cal presentar el llibre de família de l'infant i identificar-se com a pare, mare o tutors amb un document d'identitat legal (DNI, NIE, etc)

Els cursos en els quals es pot demanar plaça són els següents:

 

CALENDARI DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DE PRIMER CICLE (DE 0 A 3 ANYS)PER AL CURS 2022-2023

Benvolgudes famílies:

Dia 22 de febrer es va publicar  el calendari oficial per a sol·licitar plaça a primer cicle d'Educació Infantil de les escoletes autoritzades i que formam part de la Xarxa Complementària d'escoletes. El calendari del procés d'admissió i matriculació d'alumnes en el primer cicle d'educació infantil és el següent:


a. Presentació de sol·licituds:
Inici: 14 de març de 2022.
Finalització: 1 d'abril de 2022.


b. Llistes de puntuació provisionals: 13 de maig de 2022.


c. Reclamacions:
Inici: 16 de maig de 2022.
Finalització: 18 de maig de 2022


d. Llistes definitives: 31 de maig de 2022.


e. Matriculació:
Inici: 1 de juny de 2022.
Finalització: 16 de juny de 2022.

Si pitjau AQUEST ENLLAÇ trobareu la  informació publicada per Conselleria d'Educació. Si necessitau fer cap consulta ens podeu trobar als telèfons, 971581211 i  971582223 i al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

CORREU PER ENVIAR DOCUMENTACIÓ. PROCÉS ADMISSIÓ FORMACIÓ PROFESSIONAL

Benvolgudes famílies:

Si heu fet el tràmit telemàtic per a la sol·licitud d'admissió de Formació Professional  i heu de remetre a l'escola documentació que acrediti alguna circumstància a efectes de baremació, l'heu d'enviar a aquest correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Heu d'indicar a l'assumpte: DOCUMENTACIÓ+NOM DEL CICLE PER AL QUAL SOL·LICITA l'admissió.

Moltes gràcies!

 

El procediment per a la sol·licitud d’admissió es durà a terme mitjançant el tràmit telemàtic, al qual es podrà accedir des de la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors: fp.caib.es
Amb motiu de la situació actual provocada per la COVID-19 i per evitar massificacions, el procediment d’admissió serà preferentment telemàtic i únicament es podrà tramitar de manera presencial en casos excepcionals. 

En aquest sentit, es recomana que totes les persones que hagin de fer el tràmit d’admissió estiguin donats d’alta en algun dels dos mètodes d’autenticació per poder-lo fer:


- codi d’usuari de GESTIB o usuari CAIB

- sistema d’identitat electrònica per a les administracions CL@VE

- combinació del DNI, NIE o passaport amb el número de mòbil de l’usuari (tràmit no autenticat)

Qualsevol dels tres sistemes és vàlid.

Si us decidiu per un dels dos primers mètodes i no disposau dels usuaris o les claus corresponents, podeu consultar AQUESTA PÀGINA i us informa de com activar-los.

Per a les matrícules d'ensenyaments privats, posau-vos en contacte amb l'escola al mail lledoner@lledoner.com  i us farem arribar la informació addicional personalitzada.

Si teniu cap dubte del procés o necessitau ajuda per dur-lo a terme en qualsevol de les modalitats, privada o concertada, cridau a la secretaria de l'escola a partir de dia 1 de juny (971582223) i us orientarem encantats o us donarem cita per venir a formalitzar el tràmit a la nostra oficina.

Moltes gràcies!

 

COM TRAMITAR LES SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ AL 2N CICLE D'INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO?

La sol·licitud de plaça per a infantil, primària i secundària per al curs 2021/22 es farà preferentment de manera telemàtica. Podeu consultar tota la informació oficial a la PÀGINA WEB D'ESCOLARITZACIÓ.

 

COM ACCEDIR AL TRÀMIT TELEMÀTIC?

Per fer la sol·licitud, el Servei d’Escolarització de Conselleria ha activat  una pàgina, podeu pitjar AQUÍ i accedireu directament. Heu de triar el mode d'identificació (clave, usuari gestib o anònim). Després es tracta d'omplir el formulari i seguir les instruccions.

Una vegada fet el tràmit, aquest s’enviarà de forma automàtica al centre triat en primer lloc.

Si necessitau informació sobre les dues primeres opcions, AQUÍ trobareu les indicacions que ha publicat Conselleria.

 

REQUISITS D’ACCÉS AL TRÀMIT TELEMÀTIC

Per poder fer aquest tràmit telemàtic, serà necessari autentificar la identitat mitjançant aquests sistemes:

- codi d’usuari de GESTIB o usuari CAIB

- sistema d’identitat electrònica per a les administracions CL@VE

- combinació del DNI, NIE o passaport amb el número de mòbil de l’usuari (tràmit anònim)

Qualsevol dels tres sistemes és vàlid.

Si  voleu consultar més informació sobre  el sistema Cl@ve i els diferents sistemes d'identificació podeu consultar AQUESTA PÀGINA.

En tot cas, si ho necessitau, el tràmit també es pot dur a terme de manera presencial i amb caràcter excepcional, però caldrà demanar cita prèvia al telèfon 971581211 o bé al correu lledoner@lledoner.com. Recordem també que és imprescindible complir amb les mesures de distanciament individual i col·lectiu, d'higiene i de protecció (ús de mascareta) tal i com estableixen els protocols sanitaris i de prevenció.

 

SI TENIU DUBTES O DIFICULTATS PER FER ELS TRÀMITS TELEMÀTICS

Us podrem ajudar! Cridau al telèfon 971581211, 971582223 o enviau un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Atendrem les vostres consultes personalment per fer més àgil el procés.

 

COM PRESENTAR LA DOCUMENTACIÓ PERTINENT?

Si heu fet el tràmit  amb Cl@ave o usuari CAIB o GestIB (sistema autenticat): només cal presentar documentació que no es pugui consultar telemàticament. Si no heu de presentar cap tipus de documentació que acrediti alguna circumstància que voleu incloure a efectes de baremació, la sol·licitud ja està registrada i no heu de venir a l'escola

Si heu fet el tràmit anònim: Aquest sistema necessita la validació del centre, per aquest motiu heu de demanar cita prèvia per lliurar presencialment la documentació. Una vegada al centre, es recuperarà el tràmit  i s'imprimirà allà mateix el rebut de sol·licitud perquè els pares la pugueu signar i validar el procés. 

 

 

CONSULTA DE LES LLISTES D'ADMESOS DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ PER AL CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies:

A través D'AQUEST ENLLAÇ podeu consultar les llistes d'admesos del procés d'admissió dels cursos  a partir de 4t d'Infantil, Primària i Secundària per al curs 2020-2021. Aquest enllaç és efectiu a partir de dia 13 de juliol.

Gràcies!

CONSULTA DE LES PUNTUACIONS DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ

Benvolgudes famílies:

A través D'AQUEST ENLLAÇ podeu consultar les llistes de puntuació provisionals del procés d'admissió dels cursos  a partir de 4t d'Infantil, Primària i Secundària per al curs 2020-2021.

Gràcies!