Campaments internacionals d'estiu en anglès

Des de les Cooperatives d’Ensenyament de les Illes Balears proposam a les nostres diferents comunitats educatives participar en una sèrie de programes específics de normalització de l’ús de la llengua anglesa basats en el futbol, la cuina i la naturalesa.

Aquests campaments internacionals d'estiu es duran a terme a les instal·lacions escolars de la cooperativa germana de Gredos San Diego en les localitats de Buitrago del Lozoya o Valdevacas de Montejo (Madrid). Es realitzaran aquest proper estiu; els alumnes desenvoluparan la seva activitat preferida en un marc natural incomparable amanit amb la presència de professors i alumnes de diferents nacionalitats que treballaran la pràctica d’aquesta activitat amb l’ús de la llengua anglesa.

 Jugar al futbol en un equip format per jugadors i entrena­dors de diferents nacionalitats, cuinar mà a mà amb estudiants representants de cultures de diferents continents, gaudir d’una naturalesa incomparable de la mà de professors estrangers i tot això amb la garantia dels nostres col·legis i de la plataforma Matchthepeople.

 Els campaments que oferim són aquests:

 - A partir de 4t de primària: Internacional Football Summer Camp, a Buitrago del Lozoya.

  • Viatge a Madrid anada i tornada, pensió completa amb residència, equips formats per entrenadors nadius i espanyols, presència d'alumnes internacionals, equipació específica i dues excursions
  • Del 27 de juny al 9 de juliol
  • Quota: 730 €

 - De 1r a 4t d'ESO: My American Little Village, a l'alberg Sendas del Riaza.

  •  Viatge a Madrid anada i tornada, pensió completa amb residència, auxiliars de conversa nadius, activitats a la naturalesa (senderisme, orientació), activitats esportives (multiaventura, ruta amb bicicleta, escalada, slackline), excursions (Parc Natural Hoces del riu Riaza i refugi de rapaces, piragüisme, visita Atapuerca, Cova dels Enebralejos, parc multi-aventura, activitat de pastura tradicional, piscines, bivac...), tallers ambientals, jocs i vetllades.
  • Dos campaments: del 7 al 17 de juliol o del 17 al 27 de juliol
  • Quota: 700 €.

 - D'11 a 17 anys: Experimental Culinary Camp, a Buitrago de Lozoya.

  • Viatge a Madrid anada i tornada, pensió completa amb residència, professors de Gredos San Diego, Basque Culinary Centre, classes en anglès, presència d'alumnes internacionals, equipació específica, programes slow food i km 0, sortides culturals.
  • Del 2 a l'11 de juliol
  • Quota: 1010 €

 Si us interessa reservar plaça per a algun d'aquests campaments d'estiu, cal emplenar i lliurar el full d'inscripció. Juntament amb el full d'inscripció s'ha de fer efectiu el pagament de la quota. La data màxima és dia 31 de maig.

 

Tot d'una que es confirmin les dades i les inscripcions es farà una reunió informativa per tal d'enllestir els detalls del viatge i aclarir dubtes. Si necessitau fer cap tipus de consulta la podeu fer directament a la direcció de l'escola o a través del correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Full d'inscripció

Fulletó informatiu