Des de les Cooperatives d’Ensenyament de les Illes Balears proposam a les nostres diferents comunitats educatives participar en una sèrie de programes específics de normalització de l’ús de la llengua anglesa basats en el futbol, la cuina i la naturalesa.

Aquests campaments internacionals d'estiu es duran a terme a les instal·lacions escolars de la cooperativa germana de Gredos San Diego en les localitats de Buitrago del Lozoya o Valdevacas de Montejo (Madrid). Es realitzaran aquest proper estiu; els alumnes desenvoluparan la seva activitat preferida en un marc natural incomparable amanit amb la presència de professors i alumnes de diferents nacionalitats que treballaran la pràctica d’aquesta activitat amb l’ús de la llengua anglesa.

 Jugar al futbol en un equip format per jugadors i entrena­dors de diferents nacionalitats, cuinar mà a mà amb estudiants representants de cultures de diferents continents, gaudir d’una naturalesa incomparable de la mà de professors estrangers i tot això amb la garantia dels nostres col·legis i de la plataforma Matchthepeople.

 Els campaments que oferim són aquests:

 - A partir de 4t de primària: Internacional Football Summer Camp, a Buitrago del Lozoya.

  • Viatge a Madrid anada i tornada, pensió completa amb residència, equips formats per entrenadors nadius i espanyols, presència d'alumnes internacionals, equipació específica i dues excursions
  • Del 27 de juny al 9 de juliol
  • Quota: 730 €

 - De 1r a 4t d'ESO: My American Little Village, a l'alberg Sendas del Riaza.

  •  Viatge a Madrid anada i tornada, pensió completa amb residència, auxiliars de conversa nadius, activitats a la naturalesa (senderisme, orientació), activitats esportives (multiaventura, ruta amb bicicleta, escalada, slackline), excursions (Parc Natural Hoces del riu Riaza i refugi de rapaces, piragüisme, visita Atapuerca, Cova dels Enebralejos, parc multi-aventura, activitat de pastura tradicional, piscines, bivac...), tallers ambientals, jocs i vetllades.
  • Dos campaments: del 7 al 17 de juliol o del 17 al 27 de juliol
  • Quota: 700 €.

 - D'11 a 17 anys: Experimental Culinary Camp, a Buitrago de Lozoya.

  • Viatge a Madrid anada i tornada, pensió completa amb residència, professors de Gredos San Diego, Basque Culinary Centre, classes en anglès, presència d'alumnes internacionals, equipació específica, programes slow food i km 0, sortides culturals.
  • Del 2 a l'11 de juliol
  • Quota: 1010 €

 Si us interessa reservar plaça per a algun d'aquests campaments d'estiu, cal emplenar i lliurar el full d'inscripció. Juntament amb el full d'inscripció s'ha de fer efectiu el pagament de la quota. La data màxima és dia 31 de maig.

 

Tot d'una que es confirmin les dades i les inscripcions es farà una reunió informativa per tal d'enllestir els detalls del viatge i aclarir dubtes. Si necessitau fer cap tipus de consulta la podeu fer directament a la direcció de l'escola o a través del correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Full d'inscripció

Fulletó informatiu

 

La Conselleria d'Educació ha publicat  l'oferta educativa de les Illes Balears per illes. La informació inclou els nivells educatius, a més d'altres dades d'interès com adreces i telèfons de contacte amb les diferents direccions generals de la Conselleria d'Educació i Universitat. Podeu consultar l'exemplar en el fitxer adjunt. Gràcies!

Oferta Educativa Escolarització 2016/2017

 

El passat dimarts 19 de gener, la cooperativa d'ensenyament Es Lledoner va signar un compromís d'adhesió a la Xarxa de Centres Educatius Solidaris, iniciativa posada en marxa l'any 2005 pel Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació i que ja té inscrits més de 25 centres educatius de tots els nivells a l'illa. Assistí a l'acte de signatura el president de Fons Mallorquí, Joan Verger Rosiñol, la regidora d'educació de l'Ajuntament de Felanitx, Isabel Montero i, en representació de la cooperativa, la seva presidenta Jerònima Muñoz.

Aquest compromís d'adhesió implica el centre educatiu en un aspecte fonamental: assumir el compromís de donar suport a un projecte de cooperació amb la intenció que l'alumnat conegui la realitat dels països més desfavorits i entengui els motius, causes i conseqüències de les desigualtats econòmiques i socials, sobretot centrant-se en la zona sud del planeta. Es tracta que participin en accions destinades a millorar un entorn molt diferent al seu, es responsabilitzin de les seves decisions i valorin els seus propis contextos a partir de les diferències palpables amb altres indrets de la civilització.

El projecte amb el qual començaran la seva tasca de col·laboració serà amb el programa municipalista al Perú, concretament al la regió de La Libertad que es troba en ple creixement econòmic, però que manté al marge a la major part de la població, que no percep gairebé res dels beneficis. Establiran contactes amb l'alumnat de la seva escola per tal d'iniciar un intercanvi i posar en marxa la iniciativa.

 

 

 

Ja tornam ser a Sant Antoni i com ja és tradició s’acosta la “TORRADA” de l’escola, any rere any des dels padrins, pares i nins de totes les edats passam una vetllada en família inoblidable.

 

Enguany serà dia 22 de gener, si el temps ho permet, a l’edifici de secundària. A les 20 h començarà la festa: La DIMONIADA i la BATUCADA encendran el fogueró i després BALL DE BOT amb l’actuació dels nins de ball de bot de l’escola.

 

Podrem torrar i es podran adquirir els tiquets del menjar tant allà mateix com comprar-los anticipadament. Però vos agrairíem que els compràssiu amb antelació per poder fer una bona previsió. Els podreu trobar a l’escola, cada tutor en disposarà.

 

En cada tiquet hi entrarà un tros de llonganissa, un botifarró, un tros de panxeta i pa, tot això valdrà 2 euros pels socis i 3 euros pels no socis (venda anticipada fins dimecres 20). Si l’adquiriu el mateix dia al fogueró el tiquet costarà 4 euros.

 

Vos recordam que encara sou a temps de fer-vos socis, podeu trobar el full d’inscripció al nostre bloc o demanar-lo als tutors

 

Els alumnes de 4rt d’ESO vendran coques casolanes, per guanyar un parell de doblers pel seu viatge de final de curs.

 

Podrem comprar begudes i cafès al bar de l’escola. Tampoc no faltarà vi de franc pels pares.

 

Gaudirem de l’actuació del grup ABENIARA, que han volgut col·laborar en la nostra festa i els ho agraïm sincerament.

 

Celebrarem novament el Concurs de “Ninots”, entre els alumnes d’ESO. Com sabeu, consisteix en què facin per grups una figura per cremar damunt el fogueró. Es cremaran totes menys la que guanyi, que serà indultada fins l’any que ve i llavors obrirà el nou fogueró.

 

A part, el grup guanyador tendrà algun altre premi.

 

No vos ho podeu perdre! Desitjam que vos ho passeu molt bé, que gaudiu d’una vetllada en família, que com nosaltres, en acabar ja penseu en tornar l’any que ve!

 

VOS HI ESPERAM A TOTS !

 

La Junta.

Gener del 2016

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

http://apimasantalfons.blogspot.com

 

També a Facebook